5 Best i test ansiktskrem & dagkrem for damer i 2024

Har du noensinne lurt på hva som gjør en ansiktskrem til den beste? 😊 Enten du prøver å hydrere tørr vinterhud eller beskytte mot skadelige solstråler ☀️, kan en ansiktskrem være en viktig del av hudpleierutinen din. Men med så mange alternativer å velge mellom, kan det være vanskelig å vite hvilken som er best for deg. I denne artikkelen vil vi ta en titt på de fem beste ansiktskremer for damer, og hva som gjør dem så effektive. Les videre for å finne ut hvilken ansiktskrem som vil fungere best for deg og din hud. 🌸

Produktliste

 1. Dermalogica Intensive Moisture Balance
 2. Cetaphil Facial Moisturizer
 3. Meraki Daily Face Cream
 4. Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator
 5. Clarins Extra-Firming Day Cream
1

Dermalogica Intensive Moisture Balance

⭐️ Testvinner
ansiktskrem best i test

Testvinneren er kåret. Dermalogica Intensive Moisture Balance leverer en pålitelig kombinasjon av nøkkelbarrierelipider for å hjelpe med å forbedre hudens naturlige motstandskraft og støtte barriere-tilfriskning.

💪 En prebiotisk Chlorella Algae-kompleks hjelper med å gjenopprette hudens naturlige mikrobiom for en sunn glød.

🌟 Hyaluronsyre kombinert med Echinacea Centella Asiatica og Aloe Vera holder på fuktigheten og reduserer fine linjer.

💧 Ansiktskremen styrker hudens lipidbarriere og gir intens fuktighet til tørr og utarmet hud.

Positiv
 • Testvinner
 • God fuktighet til tørr og utarmet hud
 • Optimal barriereytelse
Negativ
 • Høyere pris en gjennomsnitt
 • Ikke egner for de med hudsykdommer
2

Cetaphil Facial Moisturizer

Du trenger en dagkrem som vil holde huden din hydrert og smidig hele dagen lang. Cetaphil Facial Moisturizer er den ideelle dagkremen for deg! Den er prisgunstig og passer spesielt godt for de med sensitiv hud.

🌿 Den er lett og fetfri, noe som gjør at den ikke vil tette porene dine eller føles tung på huden din. ☁️ Denne fuktighetskremen gir deg en mild, men likevel effektiv hydrering hele dagen for en sunn og naturlig glød.

✨ Prøv Cetaphil Facial Moisturizer i dag og se hvordan den kan forvandle huden din til å se strålende ut!

Positiv
 • Prisgunstig
 • Pefekt for sensitiv hud
Negativ
 • Fettete
3

Meraki Daily Face Cream

ansiktskrem dame

Ser du etter en ansiktskrem som gir deg mye for pengene? Da kan Meraki Daily Face Cream være et flott alternativ til Dermalogica kremen. Denne fuktighetskremen inneholder naturlige ingredienser som arganolje og aloe vera, og den er egnet for alle hudtyper.

🌿 Kremen gir huden din en god dose fuktighet og næring, samtidig som den beskytter huden mot ytre påvirkninger.

👐 Med en prisvennlig pris vil du ikke lenger trenge å tømme lommeboken for en effektiv ansiktskrem.

4

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

Clinique Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator er en anerkjent dagkrem som passer godt for både kvinner og menn.

👩‍🦰 Den gir huden din langvarig fuktighet og etterlater den myk og glatt. 💧 Denne kremen absorberes raskt av huden og gir umiddelbar lindring til tørr hud.

🌟 Den er fri for parabener, sulfater og phthalater, noe som gjør den trygg å bruke selv på de med sensitiv hud.

🌿 Med en pris per ml/g på 6,72 kr/ ml/g, er den også et godt valg for de som er opptatt av pris og kvalitet.

💰 Clinique Moisture Surge er definitivt en krem å vurdere til din neste ansiktskrem for en perfekt glød.

Positiv
 • Høy kvalitet
 • Langvarig
Negativ
 • Høy pris
5

Clarins Extra-Firming Day Cream

Trenger du en dagkrem som vil gi synlig fastere hud?

💆‍♀️ Da bør du sjekke ut Clarins Extra-Firming Day Cream for alle hudtyper. Denne kremen inneholder en rekke anti-ageing ingredienser, inkludert ekstrakt av kengurublomst 🌺 som bekjemper slapphet i huden og mitracarpus-ekstrakt 🌿 som forbedrer elastisiteten og fastheten i huden. Havresukker gir umiddelbart en oppstrammende effekt, akkurat hva du trenger for å føle deg mer ungdommelig og strålende. Kremen kommer også med Clarins anti-forurensningskompleks for å beskytte huden mot skadelige miljøeffekter. 🌍 Prøv den og se forskjellen! ✨

Positiv
 • Krem for fastere hud
 • Rimelig
Negativ
 • Tynn, trenger flere lag
6

BONUS: Exuviance Multi-Protective Day Creme

Rik på antioksidanter og beskyttende ingredienser

Ønsker du en ansiktskrem som beskytter huden din mot skadelige påvirkninger fra solen og andre ytre faktorer? Da kan Exuviance Multi-Protective Day Creme være det beste valget for deg! Med en kombinasjon av alfa- og flerverdige syrer, antioksidanter og vitaminer, bidrar denne kremen til å forbedre hudens struktur og redusere fine linjer og rynker. Samtidig gir den SPF 20 beskyttelse mot skadelige UV-stråler. Vær imidlertid oppmerksom på at denne kremen er spesielt designet for normal til tørr hud og kan ikke anbefales til sensitiv hud. Gi huden din maksimal beskyttelse med Exuviance Multi-Protective Day Creme! [16]

Hvordan velge den beste ansiktskremen for kvinner?

Når du skal velge den beste ansiktskremen for deg, er det viktig å tenke på din egen hudtype og behov. En fet hud krever en annen type krem enn en tørr og sensitiv hud. Det kan også være lurt å se etter en krem som fungerer både som dagkrem og nattkrem eller å ha en av hver. For å finne den beste ansiktskremen for kvinner, kan du se på tester og anmeldelser fra eksperter og andre brukere. Noen merker som kommer høyt på listen er Dermalogica, Clinique og Elizabeth Arden. Med en god ansiktskrem kan du gi huden din all fuktigheten den trenger og bevare en ungdommelig glød.

Hvordan bruke den beste ansiktskremen for kvinner?

For å bruke den beste ansiktskremen for kvinner på riktig måte, er det viktig å rense ansiktet først med en mild ansiktsvask. Deretter påfører du en passende mengde krem som absorberes raskt av huden. Massér kremen forsiktig inn i ansiktet og unngå området rundt øynene. Det anbefales å bruke ansiktskremen daglig etter behov, gjerne om morgenen før påføring av sminke og om kvelden før du legger deg. Husk å også beskytte huden din mot solskader med en solkrem med tilstrekkelig solbeskyttelsesfaktor (SPF).

Hva er den riktige måten å påføre ansiktskrem på?

For å påføre ansiktskrem på riktig måte bør du starte med å rense ansiktet ditt grundig. Påfør deretter en liten mengde krem på fingertuppene og masser forsiktig inn i huden din, fra midten av ansiktet og utover. Unngå området rundt øynene, da dette kan føre til irritasjon. Du bør også huske å påføre dagkrem om morgenen før du legger sminke, og nattkrem før du legger deg om kvelden. Det er viktig å velge en ansiktskrem som passer til din hudtype og behov, og å følge anvisningene på produktet nøye. Med riktig påføring og regelmessig bruk av ansiktskrem kan du få en myk, hydrert og sunn hud.

Hvor lenge skal ansiktkremen være på ansiktet?

Når du har funnet din favoritt ansiktskrem er det viktig å påføre den riktig for å få mest mulig ut av den. En viktig ting å huske på er at ansiktskremen bør være på ansiktet i minst 20-30 minutter for å gi huden din den optimale effekten. Sørg for å massere kremen godt inn i huden og la den absorbere ordentlig før du legger på sminke eller går ut i solen. Påfør ansiktskremen i ansiktet og på halsen for en fullstendig fuktighetsgivende opplevelse. Med riktig bruk vil du få sunnere og mer strålende hud!


Hva er den beste ansiktskremen
?

Testvinneren er kåret. Dermalogica Intensive Moisture Balance leverer en pålitelig kombinasjon av nøkkelbarrierelipider for å hjelpe med å forbedre hudens naturlige motstandskraft og støtte barriere-tilfriskning.

ParfymeGuiden
Logo