parfyme menn

Parfyme menn → Topp 5 populære parfymer i 2022!

Leter du etter den perfekte parfymen å ha på neste date? Kjøper du parfyme til noen andre og vet ikke hva de liker? Eller er du bare på jakt etter en ny parfyme? Parfymeguiden er her for å hjelpe! Her er en liste over topp 5 de mest populære i kategorien parfyme menn i 2022.

👇 Topp 5 parfymer for menn i 2022👇

1. Dior Sauvage

2. Acqua di GIO

3. Paco Rabanne, One million

4. Ralph Laurens Polo Blue

5. Calvin Klein Eternity

*innlegget inneholder reklame gjennom annonselenker


Y0685240 F068524009 E01 GHC

1. Dior, Sauvage

Dior parfyme eller Dior Sauvage er maskulin og sterk. Dette er en typisk ‘parfyme for menn’ og er ment å avgi en mandig og intens lukt. Denne parfymen ble laget av Olivier Cresp og ble utgitt i 2015. Hovednotene til denne duften betstår av ingefær, sedertre og rosa pepper. Den har også en treaktig, jordaktig lukt som vil minne deg om naturen og spesielt trær. Dette er en duft designet med maskuline toner i tankene.

Sauvage er designet for den moderne mannen som tar dufte unikt. Her finner du toppnoter av basilikumblader, grapefrukt, bergamott og lavendel. Midtnotene er muskat, pepper, sjasmin og patchouli. Bunnlinjen i denne parfymen er sandeltre.

Sjekk prisen hos Fredrikoglouisa

Sjekk prisen hos Beautycos


c31a7e66 b16c 426f ae6a 1e56038fdf79 8

2. Acqua di GIO

De fleste kjenner Acqua di Gio under det kjente navnet “Gio”. Parfymen består av sitrusnoter, grønne toner og vannaktige “akvatiske” noter, som er hovedingrediensene i duften. Parfymen er de mest populære, bestselgende duftene gjennom tidene, og parfyme produsert av luksus merket Giorgio Armani. Gio er en del av en linje med dufter designet av Armani, inkludert Eau d’Armani, Armani Code og Si. Acqua di GIO ble opprettet i 1996 og markedsføres som en maskulin, forfriskende duft.

Parfymen sies og være inspirert av Middelhavets friskhet. Duftnotene er sammensatt av grapefrukt, mandarin, appelsin, bergamott, sitron, petitgrain, salvie, lavendel, kardemomme, sedertre, sypress og einebær.


blush P 2268

3. Paco Rabanne, One million

One million parfyme eller “1 Million” av Paco Rabanne er en herreduft med intense dufter. Dens unike kombinasjon av dufter gjør at den skiller seg ut fra mange andre på markedet. Den ble utgitt i 2010 og har en intens, maskulin duft som ikke er for overbærende. Den beste måten å beskrive duften på er at den lukter «solskinn»

Parfymen har en kompleks, maskulin duft som inneholder mange unike duftnoter. Dette er en frisk og fruktig duft som passer de fleste menn. Parfymen har en frisk og pikant duft med et hint av krydret som delvis er takket være notene av grapefrukt, sort pepper, kardemomme og ingefær i duften.


5d61f509 4344 4ba5 b6b0 f7ef1c395005 8

4. Ralph Lauren, Polo Blue

Ralph lauren parfyme eller Ralph Laurens Polo Blue ble laget i 2003 med målet om å skape en maskulin duft som er forfriskende. Duften inkluderer noter av sitrus og akvatiske aromaer, som blandes for å skape en moskusduft som er perfekt for hverdagsbruk. Denne parfymen er ikke ment til å vare i timevis, men er perfekt når du trenger å friske opp gjennom dagen. En skikkelig ralph lauren parfyme. Også kjent som polo parfyme.

Den har toppnoter sammensatt av marine toner, mandarin, bergamott, grapefrukt, grønt eple og sitron; midtnoter er sammensatt av lavendel, geranium og salvie; basenoter er patchouli, eikemose og ambra.


f01ac9d9 fabf e811 90f6 00155d0a23ac 1

5. Calvin Klein, Eternity

Parfymen Calvin Klein Eternity ble lansert i 1988 og blir ofte omtalt som “Parfymen som fanget essensen av en epoke“. Denne duften fanget essensen av hvordan det var å leve på 1980-tallet. Det var en tid med optimisme, lyse farger og uhemmet optimisme. Eternity brøt barrierer ved å være den første parfymen som brukte hvit musk, og ga den en ren og frisk duft. Det er en frisk, orientalsk duft som er subtil og sensuell, og kan minne litt om en hugo boss parfyme, eller en versace parfyme.

Parfymens toppnote er en blanding av glitrende sitrus og bergamott med et hint av fersken og pære. Hjertenotene for denne duften er sjasmin og rose, og basisnotene består av sandeltre og patchouli. Parfymen er perfekt for menn og kvinner som ønsker å føle seg sexy og sensuell.


😢 Dette er slutten av innlegget

Vi håper dette innlegget har vært en inspirasjon i din søken etter parfyme.

Før du kjøper en duft, husk at det viktigste er hva du tenker og føler. Parfymene ovenfor er bare forslag basert på hva de fleste menn kjøpte i 2022. Hvis du ikke finner noe som appellerer til deg, gå til denne lenken å sjekk ut hvordan du finner den perfekte parfymen for deg.

Lykke til i jakten etter drømmeduften!

Spørsmål og svar

Hva er den beste parfymen for menn?
dior parfyme

Noen er kanskje ikke sikre på hvilken parfyme de skal ha på seg, men den beste for menn er ifølge salgstallene Dior Sauvage .

Dior Sauvage er så populær at den nesten er umulig å finne i butikkene. Parfymen er utsolgt hos de fleste parfymeri.

Hvor lenge varer lukten av parfyme

Lukten av en parfyme kan vare alt fra noen timer til dager, avhengig av type parfyme. Noen parfymer har kortere varige dufter, mens andre kan vare i dager eller til og med uker. Parfymer holder gjerne lengre på klær enn på huden.