8 Kjendis parfymer for menn

Har du noen gang lurt på hvilken parfyme din favoritt kjendis bruker? Isåfall er det mulig du finner han på denne listen. Vi har nemlig undersøkt og samlet noen av de kuleste mannlige kjendisene, samt deres favoritt parfyme nedenfor. 

👇 8 Parfyme favoritter hos kjendisene👇
  1. Leonardo Dicaprio (Eau D´Hadrien)
  2. Michael B. Jordan (Coach Blue)
  3. LeBron James (The One, Dolce & Gabban)
  4. Chris Hemsworth (Hugo, Hugo Boss)
  5. Johnny Depp (Sauvage, Dior)
  6. Chris Evans (Gucci Guilty)
  7. George Clooney (Mediterraneo)
  8. Robert Downey jr. (Gendarme V)

1️⃣ Leonardo Dicaprio

Parfyme: (Eau D´Hadrien)

Den prisbelønte skuespilleren Leonardo Dicaprio bruker den eksklusive Eau D´Hadrien av Annick Goutal, som også Prince brukte i sin tid. Denne luftige parfymen inneholder snev av sitron, ylang-ylang og bergamott. 

Noter: sicilia sitron, sitron, grapefrukt, grønn mandarin, ylang-ylang, bergamott, sypress


2️⃣ Michael Jordan

Parfyme: (Coach Blue)

Ønsker du å lukte som Michael B. Jordan, er Coach Blue parfymen for deg. Ikke bare er Jordan ansiktet til kampanjen, han bruker også parfymen til vanlig. Denne parfymen er en “eau de toilette” og er inspirert av New York. Duften har hint av lime, svart pepper og rav.  

Noter: lime, absint, svart pepper, seder, rav


3️⃣ LeBron James

Parfyme: (The One, Dolce & Gabbana)

Basketballspilleren Lebron James bruker Dolce & Gabbana sin “The One Cologne” for menn. Han vet hvordan å lukte godt til tross for å svette på banen. Denne parfymen har hint av blant annet grapefrukt, tobakk og ingefær. 

Noter: grapefrukt, koriander, basil, ingefær, kardemomme, appelsinblomst, rav, tobakk, seder


4️⃣ Chris Hemsworth – Hugo boss parfyme

Parfyme: (Hugo, Hugo Boss)

Den australske skuespilleren Chris Hemsworth bruker Hugo, av Hugo Boss. Denne parfymen oser av edelgran, sjasmin og lavendel. Hugo er perfekt på en varm sommerdag, men kan også brukes dersom du vil kjenne varmen om vinteren og mimre til midt månedene. Dette er en meget populær hugo boss parfyme.

Noter: grønt eple, lavendel, mint, grapefrukt, basil, salvie, pelargonium, hagenellik, sjasmin, edelgran, seder, patchouli


5️⃣ Johnny Depp – Dior parfyme

Parfyme: (Sauvage, Dior)

Johnny Depp er ansiktet til Dior – Sauvage, og skal også bruke denne parfymen. Sauvage er en svært populær parfyme: den er nemlig den bestselgende parfymen i kategorien parfyme menn. Du må altså være rask skal du få tak i denne parfymen, men styr unna dersom du er redd for å lukte likt som andre. Dette er nok en av de mest kjente dior parfymene.

Noter: Bergamott, Sichuanpepper, lavendel, rosépepper, vetiver, patchouli, pelargonium, elemi, cedar, labdanum

Sjekk prisen hos Fredrikoglouisa.no


6️⃣ Chris Evans – Gucci parfyme

Parfyme: (Gucci Guilty)

Ikke bare er Chris Evans ansiktet utad for Gucci Guilty, men han bruker faktisk parfymen til vanlig også. Ifølge WWD skal Evans ha sagt: “You know what? Even though you want to say it’s because of the brand, I actually love the scent. I wear the fragrance because it’s great”.  Dette er en populær gucci parfyme for menn.

Noter: Lavendel, koriander, appelsinblomst, neroli, sedertre, patchouli 


7️⃣ George Clooney

Parfyme: (Mediterraneo)

George Clooney bruker Mediterraneo av Carthusia. Denne duften er inspirert av kystene i  Sør-Europa. Dermed er denne duften perfekt om sommeren. Parfymen har hint av eukalyptus, markblomst og hvit musk. 

Noter: sitron, bergamott, mint, eukalyptus, red thyme, litsea cubeba, siciliansk mandarin, markblomst, kardemomme, sjasmin, hvit musk


8️⃣ Robert Downey jr

Parfyme: (Gendarme V)

Robert Downey jr. holder ikke tilbake når det kommer til parfyme. Han går nemlig all in med Gendarme V, som lukter bergamot, ylang-ylang og tonka bønner. Vi anbefaler imidlertid ikke denne parfymen dersom du er vegetarianer eller veganer. Den inneholder nemlig sivet. 

Noter: bergamot, sitron, Ylang-ylang, sivet, vetiver, tonka bønner, basil 


Da er vi kommer til slutten av denne listen, fikk du ikke nok av bra parfymer? Her er en liste over Topp 5 populære parfymer i 2022! i kategorien parfyme menn, og parfyme herre.

ParfymeGuiden
Logo